• Szkoła Podstawowa z Oddziałami Integracyjnymi Nr 223 w Warszawie
  • Szkoła Podstawowa z Oddziałami Integracyjnymi Nr 223 w Warszawie
  • Szkoła Podstawowa z Oddziałami Integracyjnymi Nr 223 w Warszawie
  • Szkoła Podstawowa z Oddziałami Integracyjnymi Nr 223 w Warszawie
  • Szkoła Podstawowa z Oddziałami Integracyjnymi Nr 223 w Warszawie
  • Szkoła Podstawowa z Oddziałami Integracyjnymi Nr 223 w Warszawie
  • Szkoła Podstawowa z Oddziałami Integracyjnymi Nr 223 w Warszawie
  • Szkoła Podstawowa z Oddziałami Integracyjnymi Nr 223 w Warszawie
  • Szkoła Podstawowa z Oddziałami Integracyjnymi Nr 223 w Warszawie
  • Szkoła Podstawowa z Oddziałami Integracyjnymi Nr 223 w Warszawie
  • Szkoła Podstawowa z Oddziałami Integracyjnymi Nr 223 w Warszawie


                                       

 

   Szkoła Podstawowa  z Oddziałami Integracyjnymi
      nr 223
   im. Partyzantów Ziemi Kieleckiej

LATO W MIEŚCIE

Nasi Darczyńcy


Michał Kowalski
Warszawa
ul. Kasprowicza 107


Jarosław Wasilewski
Warszawa
ul. Kasprowicza 107

     

Jadłospis 23.- 27.04.2018 r.
Wpisany przez Stołówka   



Poniedziałek 23.04.2018

*1,2,6

ŚNIADANIE: pieczywo(mieszane) 30g, masło 5g, ser żółty 30g, warzywa, herbata z cytryną 200ml.


OBIAD: zupa ziemniaczano - porowa 350g, zapiekany makaron penne z mięsem i warzywami 220g, surówka wiosenna 50g

kompot wieloowocowy/ woda z cytryną 200ml.


PODWIECZOREK: jogurt owocowy 1 szt., ciastko owsiane 1 szt.


Wtorek
24.04.2018

*1,2,3,6

ŚNIADANIE: zupa mleczna 220g, bułka maślana 1 st., masło 5g, dżem 20g, herbata owocowa 200ml.


OBIAD: krupnik ryżowy 350g, kotlet mielony 90g, ziemniaki 120g, marchewka

z groszkiem 100g

kompot wieloowocowy/ woda z cytryną 200 ml.

PODWIECZOREK: kanapki z szynką i serem żółtym oraz warzywami, herbata

z cytryną 200ml.


Środa
25.04.2018

*1,2,3,6

ŚNIADANIE: pieczywo(mieszane) 30g, masło 5g, parówki 50g, sos pomidorowy, herbata z sokiem malinowym 200ml.


OBIAD: żurek z ziemniakami 350g, gulasz z warzywami 90g, kasza jęczmienna 120g, bufet surówkowy

Kompot wieloowocowy/ woda z cytryną 200 ml.


PODWIECZOREK: ciasto domowe, napój owocowy 200ml.


Czwartek
26.04.2018

*1,2,6

ŚNIADANIE: zupa mleczna 220g, pieczywo 30g, masło 5g, twarożek na słodko 30g, herbata owocowa 200ml


OBIAD: zupa pomidorowa z makaronem 350g, zraziki schabowe z sosem 120/90g, ziemniaki 120g, buraczki 100g

kompot wieloowocowy/ woda z cytryną 200ml

PODWIECZOREK: kanapki z wędliną i serem żółtym oraz warzywami,

herbata owocowa 200ml


Piątek
27.04.2018

* 1,2,6

ŚNIADANIE: pieczywo(mieszane) 30g, masło 5g, pasta rybna 20g, warzywa, herbata z cytryną 200 ml.


OBIAD: zupa ogórkowa 350g, makaron z białym serem i sosem jogurtowo – truskawkowym 220g

Herbata z cytryną/ woda z cytryną 200ml



PODWIECZOREK: sałatka owocowa 100g., ciastko zbożowe 1 szt.


* oznaczenie numeryczne alergenów występujących w posiłkach:

1(seler) 2(gluten) 3(jajka) 4(ryby) 5(łubin) 6(mleko) 7(mięczaki )8(gorczyca) 9(orzechy ziemne) 10 (sezam) 11 (skorupiaki) 12(soja) 13(dwutlenek siarki) 14(orzechy)