• Szkoła Podstawowa z Oddziałami Integracyjnymi Nr 223 w Warszawie
  • Szkoła Podstawowa z Oddziałami Integracyjnymi Nr 223 w Warszawie
  • Szkoła Podstawowa z Oddziałami Integracyjnymi Nr 223 w Warszawie
  • Szkoła Podstawowa z Oddziałami Integracyjnymi Nr 223 w Warszawie
  • Szkoła Podstawowa z Oddziałami Integracyjnymi Nr 223 w Warszawie
  • Szkoła Podstawowa z Oddziałami Integracyjnymi Nr 223 w Warszawie
  • Szkoła Podstawowa z Oddziałami Integracyjnymi Nr 223 w Warszawie
  • Szkoła Podstawowa z Oddziałami Integracyjnymi Nr 223 w Warszawie
  • Szkoła Podstawowa z Oddziałami Integracyjnymi Nr 223 w Warszawie
  • Szkoła Podstawowa z Oddziałami Integracyjnymi Nr 223 w Warszawie
  • Szkoła Podstawowa z Oddziałami Integracyjnymi Nr 223 w Warszawie


                                       

 

   Szkoła Podstawowa  z Oddziałami Integracyjnymi
      nr 223
   im. Partyzantów Ziemi Kieleckiej

LATO W MIEŚCIE

Nasi Darczyńcy


Michał Kowalski
Warszawa
ul. Kasprowicza 107


Jarosław Wasilewski
Warszawa
ul. Kasprowicza 107

     

Jadłospis
Wpisany przez Stołówka   

Jadłospis 18.- 22.06.2018 r.

Poniedziałek 18.06.2018

*1,2,3,6

ŚNIADANIE: pieczywo(mieszane) 30g, masło 5g, ser żółty 30g, warzywa, herbata z cytryną 200ml.


OBIAD: barszcz biały z ziemniakami 350g, pieczarki w śmietanie z kopytkami 220g, otwarty bufet surówkowy

kompot wieloowocowy/ woda z cytryną 200ml.


PODWIECZOREK: jogurt owocowy 140g, ciastko zbożowe 1 szt.


Wtorek
19.06.2018

*1,2,3,6

ŚNIADANIE: zupa mleczna 220g, bułka maślana 1 st., masło 5g, dżem 20g, herbata owocowa 200ml.


OBIAD: zupa zacierkowa 350g, kotlet schabowy panierowany 90g, ziemniaki 120g, kolorowa surówka wielowarzywna 70g

kompot wieloowocowy/ woda z cytryną 200 ml.


PODWIECZOREK: kanapki z szynką i serem żółtym oraz warzywami, herbata z cytryną 200ml.


Środa
20.06.2018

*1,2,6

ŚNIADANIE: pieczywo(mieszane) 30g, masło 5g, pasztet drobiowy 20g warzywa, herbata z sokiem malinowym 200ml.


OBIAD: kapuśniak z młodej kapusty 350g, pierogi z serem polane sosem jogurtowo – waniliowym 180g

Kompot wieloowocowy/ woda z cytryną 200 ml.


PODWIECZOREK: ciasto domowe, napój owocowy 200ml.


Czwartek
21.06.2018

*1,2,3,6

ŚNIADANIE: zupa mleczna 220g, pieczywo 30g, masło 5g, szynka 30g, warzywa, herbata owocowa 200ml


OBIAD: zupa pomidorowa z makaronem 350g, kąski drobiowe 90g, ziemniaki 120g, otwarty bufet surówkowy

kompot wieloowocowy/ woda z cytryną 200ml


PODWIECZOREK: kanapki z wędliną i serem żółtym oraz warzywami,

herbata owocowa 200ml


Tylko dyżur dla klas * 0 *

Piątek
22.06.2018

* 1,2,3,4,6

ŚNIADANIE: pieczywo(mieszane) 30g, masło 5g, jajko gotowane 20g, warzywa, herbata z cytryną 200ml.


OBIAD: barszcz czerwony zabielany 350g, zapiekany ryż z jabłkiem i sosem waniliowym

Herbata z cytryną/ woda z cytryną 200ml


PODWIECZOREK: croissant, napój owocowy 200ml.


* oznaczenie numeryczne alergenów występujących w posiłkach:

1(seler) 2(gluten) 3(jajka) 4(ryby) 5(łubin) 6(mleko) 7(mięczaki )8(gorczyca) 9(orzechy ziemne) 10 (sezam) 11 (skorupiaki) 12(soja) 13(dwutlenek siarki) 14(orzechy)